Csak hogy mégis....úgy röviden.

Augsburgban töltött felejthetetlen félévem (csiguaugsburgban.blog.hu) felejthetetlen félévet töltöttem ismét Budapesten, ahol élvezhettem drága barátaim és csoporttársaim társaságát. Ezúton köszi a dunaparti sörözéseket, borpatikákat, kolibulikat, salsa-órákat...

És természetesen a soponi hétvégék... amikért odaadnám a fél kezemet! (mert egy kézzel is tudok sörözni) Szóval imádott városomban töltött minden pillanatért is örök hála azoknak, akiket felhívhatok későn is, hogy pubban buli lesz, akikkel ehetek egy kalóriadús sütit a dömötöriben.

Nem mintha elegem lett volna a sok jóból otthon... de megintcsak elkezdett motoszkálni bennem a mehetnék, úgyhogy útra keltem ismét Németország irányába. Ezúttal kicsit tovább jutottam, Baden Württembert tartományának sopronnyi lakosú kisvárosába, Schwäbisch Gmündbe. Mivel a város szórakozási lehetőségekben nem igazán bővelkedik, a cél a szakmai tapasztalatszerzés, nyelvtanulás, gyakorlat, ilyesmik. Persze azért.....tudjátok.

 

puszik

Szerző: csiguuu  2009.10.18. 21:18 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csigugmuendben.blog.hu/api/trackback/id/tr121458854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása