Hello

nagyon jó dolog ez az internet, de mióta bekötötték, nem keltem fel a székről és már pisilnem kell.

szóval, nem nagyon pörögnek az események, de azért elvagyok. Összeállítottam az órarendemet, elég sűrű, nem azért mert sok órűm van, hanem hüly eidőpontok, és minden nap be kell mennem. pénteken meg gyakorlat. shit. Még igazából nem kezdődtek el az órák, de kedden-szerdán már volt egy tömbösített kurzusom, Kleine Spiele, tök jó volt, de tényleg, jó kis izomláz utána meg minden. Mindkét nap reggel 8-tól 1-ig futkároztunk meg ilyesmi, de hasznos a szakdogámhoz. Vettem könyvet is meg minden, kedden írunk ZH-t belőle.

Volt kis ismerkedőest, közös kajálás, olyan lálálá....elmegy, de semmi megrázó.

Aztán szombaton Stuttgarti városnézés, fizették az utat, az nemrossz. Az viszont rossz, hogy piszok hideg volt meg eső, úgyhogy kb végigszaladtuk a sétálóutca környékén a látnivalókat (amiket már anyuékkal is) aztán ment midnenki shoppingolni. :) vettem szép sálat, pulcsikat, meg német receptkönyvet. Majd főzök nektek otthon finomat nyamnyam!

6 körül hazaértünk és elmentem Jennyvel (aki pesten volt ovisgyakon) moziba, megnéztük a Wüstenblume-t...érdekes téma, de mint film nem ájultam el, a zenéje viszont tetszetős. kicsit lálálá-film. mindegy. viszont van egy mozi, Brazikino ami ilyen müvészmozi-féle, és oda fogok járni. iszonyat drága, 8 euro egy mozijegy. viszont bevittük a sört. Utána még két másik csajjal beültünk a Max und Moritz nevű kocsmába (Stoyánné meghívna egy hellesre hahaha) és ilyen váderossz banános búzasort itattak velem, na olyat soha többet köszönöm szépen...nemhogy két és fél euroért.

Szóval effélék vannak, eszegetek, tornázgatok a koliban. Néha tv-t is nézek, kösz Noémi a pendriveTV-t, kábelt persze nem hoztam, de apa megoldotta drótokkal. Kolisok jó fejek, beszélgetnek velem meg minden. Holnap lesz szintbulink (kiváncsi leszek akeddi ZH-mra....) Aztán kedden este meg kocsmatúra az összes eslősnek, meg bárkinek aki jönni akar a suli szervezésében. (....végre valami....)

Na most nem annyira jut eszembe semmi, egy képet azért beteszek. Egyik cseh csajszi mankózik mert rosszul esett röpizés közben. szegénykém. egyébkét a csehek aranyosak, fogjuk rá h a bécsiek is. na majd kialakulnak a dolgok, de komolyabb szimpátiát még mindig nem érzek senki iránt, ezért sokszor antiszocozok és inkább egyedül kolbászolok, mert idegesit, h párban van mindenki, és tudnak idegenül egymással beszélgetni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

na ennyi, majd még folyt köv, ha lesz valami mesélnivaló.

puszik

Szerző: csiguuu  2009.10.18. 22:07 3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csigugmuendben.blog.hu/api/trackback/id/tr791459072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

klodija 2009.10.18. 23:19:29

hey Csigu!:)
szorgos olvasója leszek az oldalnak, írj minél többször. szép a kilátásod és vigyázz magadra ha megkapod a biciklit:)
egyéb észrevétel: a címedből hiányzik egy W!
csouk:)

csiguuu 2009.10.19. 12:24:20

@klodija: ahh köszi klódi :) látod a nagy internetlázban kimaradt a wö. csouk:)

adriadri 2009.10.19. 21:14:53

végre életjel!:) 1 sms már tutira várni fog....ma nagy nélküledségemben egy igazán gu pillanatban, hiányoltalak, mint amőbapartnert:(:) meg persze, mint minden mást is, de akkor ez a "funkciód" lett volna a legszükségesebb számomra:D
írjál jó sokat, legyen mit olvasgatnom, szerdánként!:) vigyázz magadra, jó pajtigyűjtést! csóúk
süti beállítások módosítása